Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ - ΑΦΡΙΚΗ (SEYCHELLES - AFRICA - S4'40262 E55'28001)


Οι Σεϋχέλλες είναι νησιωτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού, κοντα στην Αφρικη, που αποτελείται από γύρω στα 155 νησιά με πρωτεύουσα τη Βικτώρια. Μεγαλύτερο σε έκταση από τα νησιά είναι το Μαέ.
Οι Σεϋχέλλες προσφέρουν εμπειρία διακοπών τόσο μοναδική όσο και διαφορετική, πλησιάζοντας την απίστευτη ποικιλία 155 πρωτόγονων νησιών, ώστε να εξασφαλίσουν σε κάθε επισκέπτη με την αποχώρηση του πολύ προσωπικές αναμνήσεις. Στην τεράστια πλειοψηφία τους τα νησια παραμένουν μικροσκοπικοί κόσμοι που ακμάζουν σε μια υπέροχη απομόνωση μακριά από το στρες και την κόπωση ενός γεμάτου δραστηριότητα πλανήτη. Η γενική ιδέα της φυσικής αγνότητας που χαρακτηρίζει στο έπακρο τις Σεϋχέλλες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας φιλοσοφίας που αντηχεί τις ανάγκες των σημερινών οξυδερκών / διορατικών ταξιδιωτών για ένα ήρεμο και παρ'όλα αυτά παλλόμενο προορισμό, ακέραιο ακόμη από το εμπόριο όπου μπορούν να νοιώσουν ασφαλείς και να ανακαλύψουν πάλι από την αρχή τις εσωτερικές ανάγκες για απλότητα, αυθεντικότητα και αθωότητα. Τα θέρετρα προσφέρουν υψηλά standards διαμονής, παροχών και service αν και έχουν δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία των ενδημικών ζώων και πουλιών, της υποβρύχιας ζωής αλλά και των δασών. Εάν προσθέσετε σε αυτά και την φιλικότατη συμπεριφορά των κατοίκων θα καταλάβετε γιατί η Σεϋχέλλες προσελκύουν ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Μερικα απο τα καλυτερα θερετρα στις Σευχελλες ειναι και τα παρακατω:


H παραλια του Anse Source D'argent στο νησι La digue στις Σευχελλες εχει ψηφιστει απο τo National Geographic σαν η 3 καλυτερη παραλια παγκοσμιως.


To Anse Lazio είναι επισης μια παραλία απο τις καλυτερες παγκοσμιος που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού Praslin και στα βορειοανατολικά της Μαδαγασκάρης. 




Δειτε τα στο χαρτη:


Προβολή EARTHLOCATIONS WORLD MAP BY PAUL AGGELAKIS σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους



ΠΗΓΗ: seychelles.gr