Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΑΝ ΣΕΡ ΝΤΑΡΤΖΕΝΤ - ΛΑ ΝΤΙΚ - ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ (ANSE SOURCE D'ARGENT - LA DIGUE ISLAND - SEYCHELLES S4'22089 E55'49531)


Η Anse Source d'Argent είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες παγκοσμίως, με ροζ άμμο που αντισταθμίζεται από πανύψηλους γρανιτένιους ογκόλιθους οι οποίοι έχουν φθαρεί από το χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Η θάλασσα εδώ είναι προστατευμένη από έναν ύφαλο, παρέχοντας ηρεμία, ρηχά νερά και το νησί είναι έτοιμο για εξερεύνηση, με σειρές από παραλίες και απόκρημνες γωνιές.

 Η Anse Source D'Argent βρισκετε στο νησι La Digue που είναι το τρίτο μεγαλύτερο κατοικημένο νησί των Σεϋχελλών, έχει πληθυσμό περίπου 2.000 άτομα, που ζουν κυρίως στα δυτικά χωριά της ακτής της La Passe (που συνδέεται με πλοίο στο Praslin και Μαχέ ) και Ρεϋνιόν.



Στο La Digue δεν υπάρχει αεροδρόμιο και για να φτάσει εκεί καποιος από μια διαφορετική χώρα, πρέπει να πετάξει στη Victoria, να πάρει το πλοίο για Praslin και στη συνέχεια να λάβει ένα άλλο πλοίο για La Digue. Το νησι πηρε το όνομά του από ένα πλοίο του στόλου του Γάλλου εξερευνητή Marc-Joseph Marion du Fresne, ο οποίος επισκέφθηκε τις Σεϋχέλλες το 1768. Δεν αποτελεί έκπληξη που στις Σεϋχέλλες πιστεύεται ότι είναι η τοποθεσία του Κήπου της Εδέμ!



Δειτε το στο χαρτη:


Προβολή EARTHLOCATIONS WORLD MAP BY PAUL AGGELAKIS σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΠΗΓΗ: Wikipedia