Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΛΕΥΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ - ΜΠΟΡΑΚΕΙ - ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ (WHITE BEACH - BORACAY ISLAND - WESTERN VISAYAS - PHILIPPINES N11'57533 E121'55214)


 Η Λευκή παραλία ειναι μια απο τις καλυτερες και ομορφοτερες παραλιες παγκοσμιως, βρίσκεται στο νούμερο 7 της σχετικής λίστας έγκυρου ταξιδιωτικού site. 

Η Λευκή παραλία βρισκετε στο νησι Boracay, ένα μικρό νησί στις Φιλιππίνες περίπου 315 χιλιόμετρα νότια της Μανίλα και 2 χλμ. από το βορειοδυτικό άκρο της Panay Island στη Δυτική περιοχή των Φιλιππίνων Visayas. Το νησι Boracay και οι παραλίες του έχουν βραβευθεί και εχουν δεχτει πολυάριθμες δημοσιεύσεις απο ταξίδιωτικους οργανισμους.
Το νησί διοικείται από την Αρχή Τουρισμού των Φιλιππινών και της επαρχιακής κυβέρνησης της Aklan. Εκτός από την White Beach το νησι Boracay είναι επίσης γνωστο για να είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για χαλάρωση,επίσης, αναδύεται μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για την ηρεμία και τη νυχτερινή ζωή του. Το 2012 βραβεύτηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο, από διεθνώς αναγνωρισμένο ταξιδιωτικό περιοδικό.


Δειτε το στο χαρτη:

Προβολή EARTHLOCATIONS WORLD MAP BY PAUL AGGELAKIS σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΠΗΓΗ:Wikipedia