Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΕΛΟΥΧΙΟΥ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (SKI CENTER VELOUHIOU - KARPENISI Ν38'56302 Ε21'48229)


Το Καρπενήσι είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόλογα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και βρίσκεται στο όρος Βελούχι στην τοποθεσία Διαβολότοπος. Απέχει 10χλμ απο το Καρπενήσι και βρίσκετε σε υψόμετρο 1840μ.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου είναι το κοντινότερο χιονοδρομικό σε πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα, απέχοντας μόλις 10 χλμ από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, με ομαλή και ευκρινή σηματοδότηση σε όλη την διαδρομή.
Οι φίλοι του σκι, αρχάριοι ή προχωρημένοι έχουν στη διάθεσή τους 18 πίστες υψηλ΄ων προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται σε κάθε βαθμό δυσκολίας ή εμπειρίας. H οργανωμένη πίστα snowboard προσφέρει έντονες και διασκεδαστικές στιγμές στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και στους απλούς θεατές. Όσο για τους πιο τολμηρούς και περιπετειώδεις από σας, μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερη δράση σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ελεύθερες διαδρομές οι οποίες είναι 4 στο σύνολο. Οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου διαθέτουν επίσης σύγχρονα lifts, που λειτουργούν με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας. Επισκεφτείτε τώρα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, «ανεβείτε» σε διάθεση και… καλές διαδρομές στο απέραντο λευκό!

Δείτε το στο χάρτη:



ΠΗΓΗ:Wikipedia